ANNONS:

Testar nytt nagellack från Essie

naglar2 Essie perennial chic
Igår hade jag på mig min gula klänning från Zara och mina randiga, multifärgade strumpbyxor från Sonia Rykiels kollektion hos H&M för några år sedan. Eftersom kläderna var så färgglada valde jag att testa det nya “supernudiga” nagellacket från Essie i färgen perennial chic. Det är inte så mörkt att det blir som en mörk foundation på naglarna och inte heller så ljust rosafräscht att det inte syns.

Jag har målat två lager utan vare sig bas- eller över lack. Fy på mig. 🙂 Trots detta har inget alls flagat av det senaste dygnet, fast jag både har dammtorkat och putsat speglar.

Tips! Essie säljs bl. a. hos Skincity och Eleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.