ANNONS:

Långa fransar med Xlash ögonfransserum

xlash lföre efter ångafransar
Före och en månad efter användning av Xlash ögonfransserum.

För några dagar sedan började jag att använda Xlash igen. Bilderna ovan är mina egna från 2013 när jag testade Xlash för första gången, och sista bilden visar resultat efter bara lite mer en månads användning.

Nu är jag sugen på längre fransar igen och därför började jag använda Xlash för några dagar sedan. För att få en riktig boost applicerar jag serumet både morgon och kväll.

Jag har inte så mycket kvar men såg att Xbeauty har påskpriser just nu. 3 ml går att få för 299 kr HÄR. Perfekt!

P.S. Nu ska jag fortsätta dagen som en zombie. 😉 Jag önskar att sommar- och vintertid kunde slopas. Tycker det är trams!

8 Comments

 1. 30 March 2015 / 09:54

  Håller med det sistnämnda!

 2. 30 March 2015 / 17:41

  Det är verkligen trams:(

 3. 31 March 2015 / 20:05

  Ojoj skillnad. Ja, jag är fortfarande zombie så hade också helst sluppit detta…

 4. 28 April 2015 / 08:00

  Nyfiken: När jag Googlade på xlash och recension kom jag hit, och fick alla dina inlägg om serumet i en lista. I det förra du skrev, 2013, noterade du att Livsmedelsverket varnat för Xlash och du skulle använda upp din tub men inte rekommendera medlet. Är det alltså inget prostaglandinanaloger i det nu, så att LMV dragit tillbaka sin varning? Hoppas det. 🙂
  /Hon med illkorta ögonfransar 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.