ANNONS:

Skönhetsboxar

beautybox3
Igår fick jag senaste numret av tidningen STYLEBY, och upptäckte att de erbjuder STYLEBY Beautybox, alltså i stil med t. ex. Glossybox. Kul koncept med paket som kommer hem.
beautybox2
Jag gillar att det är dyrare dyrare märken, och att man får veta innan vad paketet kommer att innehålla. Och det blir fortfarande “hemligt paket”-känsla i och med att två hemliga produkter från Kiel’s medföljer.

beautybox1
Och här är själva tidningen med massor av vårmode. Får kurera mig med den ikväll.

Har blivit hes vilket inte är helt lämpligt, för imorgon ska jag intervjua, nätverka och mingla med andra företagare här.

4 Comments

  1. 24 March 2015 / 22:39

    Men vad roligt, det har jag aldrig sett. Kram Anette

  2. 24 March 2015 / 22:43

    Vad “blev det” för mattidning? För ett tag sedan skulle du välja någon tidning om mat – vad blev valet? Jag är 40+ är style by för söka åldrar? Vad tycker du är skillnaden på Femina o damernas värld – kan ej bestämma vilken jag vill ha…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.