ANNONS:

4 lovande skönhetsprodukter

skonelovandet
Jag testar väldigt många olika skönhetsprodukter just nu, så ni kan vänta er många recensioner i vår. De fyra mest lovande ansiktsprodukterna är:

Priori Replenishing Masque Advanced AHA
Tyvärr kommer Priori att ersättas med Elizabeth Arden PRO här i Sverige. Elizabeth Arden PRO är säkert bra, men det är ändå lite synd när jag har hittat en ny AHA-mask som på kort tid blivit en favorit. Verksam och effektiv, och den passar dig som gillar att använda ansiktsprodukter med syra. Den här är så mycket bättre än Jan Marini Face Mask, för att ta ett praktiskt exempel.

SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask, 369 kr
Den påminner om Decleor Harmonie Calm Comforting Milky Gel Cream Mask (419 kr) som också har inbyggd, praktisk pensel. Jag älskar att den är så lätt att applicera och den här typen av mask är är perfekt att använd över en ansiktsolja. Låt den verka i minst 20 minuter eller över natten för ännu mer effekt. Enda minuset är att masken lätt rinner ut om inte penseln försluts efter användning.
Direktlänk till produkten >>

SAMPAR So Much To Dew Day Cream, 329 kr
Det här är en återfuktande ansiktskräm jag har använt tillsammans med serumet nedan. Känns väldigt bra att använda och den går snabbt in. Har du torr hud kan den vara för lätt. En mycket trevlig sommar-dagkräm.
Direktlänk till produkten >>

L’Oréal Revitalift Filler [HA] Serum
Jag brukar föredra dyrare serum men det här serumet är riktigt trevligt att använda. Serumet innehåller hyaluronsyra, och jag upplever att det verkar uppstramande. Jag har inte använt det i fyra veckor än så jag kan inte uttala mig om de effekter som kommer vid en längre tids användning.
Mer om produkten på Beautykey.se >>

Någon av dessa fyra produkter du har testa? Vad tyckte du?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.