ANNONS:

WOW så dåligt

colorwow1

colorwow2
Kommer du ihåg den här produkten, WOW Root Cover Up? Nu har jag testat den! Flera gånger… Igen och igen…. Ett tag var jag övertygad om att jag gjorde något fel, men produkten är värdelös. Pudret fastnar inte och det gör ingen som helst nytta – den mörka utväxten döljs inte. Så köp inte!

Om den hade fungerat hade det varit kanon, och det borde gå att göra en produkt som faktiskt går att använda.

Vill ni ändå testa finns den HÄR.

12 Comments

 1. 20 March 2015 / 11:47

  Håller med!
  Men kan istället rekommendera:
  Rita Hazan “root concealer for grey”

 2. 20 March 2015 / 12:24

  Tråkigt att den inte fungerade, men kul att du skriver om det! Jag tycker många bloggare bara skriver om dom produkter som är bra, med motiveringen att det blir så eftersom det inte är så kul att “dissa” produkter. Själv så uppskattar jag små varningar så jag slipper kasta bort en massa pengar i onödan på produker som är värdelösa.

 3. 20 March 2015 / 19:32

  Kan du utreda vad som fungerar och inte? 🙂 Min utväxt gör mig tokig!! Har testat Karite hårmascara, jag har mörkbrunt hår och får ljus utväxt. Tycker tyvärr inte den fungerar bra heller 🙁

   • 22 March 2015 / 09:09

    För mig som har grå utväxt och blont hår fungerar den ljusbruna perfekt. Färgen fastnar och dämpar den gråa väldigt bra. Färgar håret hos frisör var sjätte vecka och använder Wow två veckor innan det besöket. Lysande!

 4. 20 March 2015 / 20:09

  Haha håller med, provade den på kicks, både jag och min väninna..jag tog överdrivet mycket på henne, såg ut som löspuder som råkat hamna i håret!

  • 20 March 2015 / 20:10

   Exakt, haha! Jag undrar om inte löspuder hade gett bättre effekt. 😉

 5. 21 March 2015 / 19:34

  Gissar att täcka mörk utväxt med ljust puder är rätt svårt. Förmodligen lite lättare med ett mörkt puder på typ en grå utväxt eller liknande. Har nämligen hört om någon produkt som faktiskt fungerar men då var det nog på en ljusare utväxt.

 6. 22 March 2015 / 09:28

  Vad konstigt, för mig funkade den bra. Jag har iofs den som heter Blonde. Täcker inte helt men ljusar upp en hel del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.