ANNONS:

Är du intresserad av träning och fitness?

proteinshakese
Jag kommer fortsätta att jobba vidare med Beautykey under våren; få in fler bra bloggare och annonsörer, fler samarbetspartners, snygga till designen, förbättra funktioner och så.

Jag kommer också att lansera systersajten Proteinshake.se som ska fokusera på fitness, träning och proteintillskott. Det som jag tycker är spännande med Proteinshake är att den inte enbart vänder sig till tjejer utan också killar.

I april ska jag besöka Sweden Bodybuilding & Fitness Grand Prix och då ska jag passa på att ta inspirerande bilder, prata med utställare och tävlanden. Så det kan bli bra att lansera sajten i april/maj någon gång. Om inte något oförutsett händer.

Anmäl din adress här så får du ett mail när sidan drar igång. Och vet du med dig redan nu att du är sugen att blogga om träning, fitness, hälsa, mat, träningsmode eller relaterade områden så släng iväg ett mail till info@proteinshake.se. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.