Allt går att köpa online

klader
Foto: I klädesbutiken finns mängder med kläder att inspireras av, men det kan också vara svårt att se “skogen för alla träd”. I webbutiker är det lättare att söka efter specifika varor och sortera dem.

Kul att man verkligen kan köpa precis allt online, till och med bildelar hos BildelarStore. Det finns så många webbutiker att det är svårt att inte bara hitta rätt produkter, utan också att hitta rätt shop.

Jag tänker redogöra för vad jag handlar online och vad jag köper i butik. Online köper jag gärna saker jag letar efter, för det är lätt att söka och i butik blir det mer impulsköp då det ibland kan vara mer inspirerande. Fast bloggar tycker jag också ger den där inspirationen, att man ser plaggen och accessoarerna man annars skulle missa.

Jag köper gärna kläder, skor, smycken och accessoarer på nätet. Bäst är smycken och accessoarer som inte är storleksberoende, för då är det ingen risk att det inte passar. Det brukar snarare vara så att färgen färgen kanske inte ser likadan ut live eller att materialet inte känns lika tilltalande som man trodde det skulle göra.

När jag köper kläder ser jag nästan alltid till att beställa varje plagg eller skor i minst två olika storlekar. På detta sätt hittar jag rätt storlek direkt och slipper returnera och beställa nytt i flera omgångar. För sådant kan ju göra en galen och då är det mer praktiskt att faktiskt bara gå in i en butik och prova skorna där.

Fördelen att beställa hem saker och prova hemma är att man lättare ser hur de passar till den övriga garderoben. Kan jag hitta andra plagg som är snyggt till? Lyfter det de andra plaggen i min garderob och så vidare.

Men bäst av allt är nog att köpa i butik när man tycker det passar och beställa på nätet när det känns mest bekvämt.

bildelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.