ANNONS:

Härligt med vår!

snodroppar
Det är så underbart att det är vår och jag har invaggats i falsk trygghet att tro att det faktiskt är vår på riktigt och att snön inte kan komma. Men av erfarenhet vet jag ju att detta kanske inte alls stämmer. Men vad kan man göra? Jo, passa på att njuta så får man ta snön sen om den kommer.

Saker jag blir sugen på att göra när det är vår är följande:

1. Plantera frön och nya blommor i trädgården. När vi var nyinflyttade hade jag stora ambitioner. Det var ett myllrande trädgårdsland som var målet och en egen äng på baksidan av trädgården. Jag köpte till och med en lie för att kunna sköta om ängen.

2. Sitta ute och dricka kaffe med en gammal, god vän på vår knarriga trädgårdssoffa. Solen ska lysa och värma oss, och på trädgårdsbordet ska det stå varsin en härlig Budapest-bakelse som doftar svagt av mandarin. Och så ska vi säga att det är skönt att det är vår igen.

3. Jag vill gå igenom hela garderoben, ta ut precis alla kläder, och pröva igenom allt för att hitta nya, roliga outfits att använda i vår. Jag vill ta bort alla svarta kläder och låta färger som gul, guld, eldrött och beige ta plats och ge en energikick. Och så vill jag ta fram härliga sjalar, hattar och andra roliga accessoarer som kommer att lysa upp mina våroutfits ännu mer.

4. Jag vill ta bilen och köra på en sträcka där det inte finns några bilar och öppna fönstret så att jag känner vårvinden fläkta. Och om bilen skulle gå sönder beställer jag nya reservdelar (länk).

5. Jag vill också….grilla förstås. Lägga på härliga biffar och goda tillbehör och njuta av dofterna. samtidigt som jag smuttar lite rosé.

Vad vill du göra när det är vår?

bildelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.