ANNONS:

God morgon våren!

lorealbrunutansol
Hämtade ut ett presskit från L’Oréal igår. Det fanns solskydd och BB-kräm för benen. BB-krämen ska jag testa senare idag.Funkar den fint kommer den att bli flitigt använd, just för att den ger effekt omedelbart och jag behöver inte tänka på att ha smörjt in med mig brun utan sol flera timmar innan jag tänker visa benen. Kan också tänka mig att den kommer att funka bra i kombination med en brun utan sol.essienagellack1

essienagellack2
I presskitet fanns också Essie’s vårkollektion. Ska passa på att testa dem på lunchen när jag tar en paus från tangentbordet. Har skrivit mer om nagellacken i Beautykey’s redaktionsblogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.