ANNONS:

Vårdag som heter duga

vardag
vintergack
Vårblommor precis överallt; snödroppar, vintergäck och krokus och en skön vårkänsla i luften. Håret känns lite vårtrist dock. Utväxten börjar komma så imorgon ska jag testa Colorwow och sedan ska jag inspireras av Beautykey’s nya bloggare Michelle Lundström som tävlade i Frisör SM i helgen och kom hem med en välförtjänt silverpokal. Jag funderar på att låta håret växa ut mer, alternativt att kapa av minst 5 cm. Jag har samlat inspirationsbilder jag visar imorgon. Men nu – god natt! 🙂

2 Comments

  1. 9 March 2015 / 00:44

    vilka fina solglasögon? var har du köpt de? vilken märke? tack för bloggen,finfin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.