ANNONS:

Hellre cab än vab

rodbil
Det är inte klokt så många sjuka det är just nu! Mars verkar till och med värre än ökända vabruari. På Facebook, Instagram och i bloggar, ja vart jag än läser, är folk förkylda, snörvlar och hostar. Det är vab hit och dit och rena rama sjukstugan. Folk är så trötta på att vara sjuka.

Vi har lyckats hålla oss relativt friska under januari med desto värre har det blivit nu i början av mars. Jag tror det var tvärtom förra året, att det då var februari som var värst. Jag har för mig att jag var sjuk i fyra veckor om jag inte missminner mig helt och hållet. Jag var så hostig att jag hostade upp mitt navelbråck ännu mer.

Just nu lever jag på Esberitox och vågar inte sluta äta det. Jag tror verkligen att det fungerar men om det är på grund av placebo-effekt eller äkta verkan vågar jag inte svara på. Nackdelen med Esberitox är att det inte är billigt precis, och jag vet inte heller hur säkert det är att äta mer eller mindre ständigt. Vänta lite ska jag kolla upp det.

Nu har jag kikat på Esberitox egen hemsida och tydligen är maxdosen 3 gånger 3 tabletter per dag och man ska låta dem smälta i munnen. Jag brukar äta dem raskt. De smakar inte illa och det är praktiskt med tabletter som inte behöver vatten för att kunna ta. Förresten gillar jag inte ens att svälja tabletter.

När man väl blir sjuk kan man ju alltid drömma sig bort och tänka på den tvåsitsiga sportbilen som ska införskaffas när barnen har blivit stora. Jag har alltid sett framför mig en röd, snabb sportbil. Eftersom bilen kommer att vara snabb som attan kommer säkert bromsarna att gå åt rätt snabbt, men då kan jag alltid införskaffa nya hos www.bildelar-online.se.

bildelar

2 Comments

  1. 8 March 2015 / 07:57

    Det är jobbigt med förkylningar och att du hosta som du även skriver är väldigt jobbigt. Jag har själv problem med att få hosta i långa perioder. Krya på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.