ANNONS:

Idag ska jag testa Marc Anthonys serie Oil of Morocco

marcanthony
Idag ska jag piffa upp mig med en hårtvätt och då passar jag på att testa Marc Anthonys serie Oil of Morocco som jag fick med ett presskit igår. Serien innehåller precis som det låter marockansk arganolja men också keratin, sheasmör, E-vitamin och olivolja från Medelhavsområdet.

Hårserien släpps nu i mars och priserna ligger på mellan 129 och 159 kr.

P.S. Och så funderar jag på att klippa en längre page. Jag och Dominika pushar varandra minst en gång per dag om att vi ska klippa en page och jag tror vi båda är märkbart påverkade och peppade. 😉 Vi får se! Vi kanske gör det samtidigt och låter den nya bloggaren på Beautykey (kommer nästa vecka) klippa oss samtidigt.

4 Comments

 1. 6 March 2015 / 23:19

  Jag har varit sugen på page ett tag men min frisörska avråder mig, hon tycker att jag ska behålla mitt långa hår och undvika ¨tantfällan¨ jag litar på och lyssnar på henne, när det gäller mig så klart 😉

  • 9 March 2015 / 17:43

   Man ska helt klart lyssna på en bra frisör! 🙂

 2. 9 March 2015 / 23:19

  Vilken spännande serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.