Nu flyr jag sjukstugan

traning1
Efter två dagars vård av barn känns det riktigt trevligt att komma iväg för att träna. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska satsa maximalt (i mitt tycke) och träna fyra till fem gånger per vecka istället för tre som är målet nu. Visserligen tar det tid, men är det något man ska spilla tid på så är det träning.

Träningen ger mer energi, förhindrar nackont som är lätt att få vid för mycket datorsittande och man mår väldigt bra av att känna sig stark. Kicken efteråt tycker jag är helt otrolig och om jag tränar på morgonen sitter den extra energin i hela dagen. Underbart! Jag tar alltid bilen (tur det finns http://www.bildelar24.com) dit för att kunna ta ut mig maximalt. Helst ska jag inte kunna cykla efteråt ens om jag skulle vilja. 🙂

Det blir förstås lite mindre tränande vid den här årstiden när det går mycket sjukdomar. Är jag själv sjuk eller på gränsen i kombination med trötthet kan jag inte träna respektive vågar jag inte. Jag kan inte heller alltid hitta tid till träning om barnen är väldigt sjuka.

Senare idag ska jag iväg till Emporia för att förhoppningsvis hämta ut mina nya glasögon från Smarteyes. Jag har en presentcheck på ett par glasögon där vilket är toppen! Jag valde mellan lila, läckra och vågade plastbågar men till slut blev det ett par i en annan beige färg som liknar de jag redan har. Mina nuvarande glasögon har leopardmönstrade skalmar medan de jag beställde är mer neutrala eftersom de är metallfärgade. Det kan vara snyggare till vissa outfits. Det hade varit skoj med lila glasögon och jag kanske ångrar mig att jag valde det säkra före det osäkra. Det får tiden utvisa.

bildelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.