ANNONS:

Min bloggagentur

bloggagentur

God morgon! Vab idag men jag ska nog få lite gjort ändå med iPhonen. Så kul att äntligen vara igång med min bloggagentur! Det har redan hunnit hända en hel del på bara en vecka; pressmeddelandet är utskickat till tidningar, en intervju är gjord och samarbeten & uppdrag är under diskussion . Varför väntade jag ett år, kan jag tycka så här i efterhand. 🙂

Min bloggagentur söker så klart bra bloggare i alla kategorier, men just nu speciellt inom mat och träning/hälsa. Här anmäler du din blogg. Även om jag har bra koll på bloggar utanför registret så underlättar det att plocka ut rätt bloggare för olika företag i och med att registret är sökbart med uppgifter som fotovana, Photoshop, HTML o.s.v..

På facebook-sidan efterlyses en relativt okänd bloggare som kan leva på sin blogg med ev. sidoverksamhet för intervju.

Trevlig måndag! 🙂

P.S. Bloggagenturens egen blogg uppdateras flera gånger per vecka med tips för både bloggare och företag. Senaste inlägget handlar om tävlingar i bloggar och andra sociala medier, och vilka regler som finns.

2 Comments

  1. 2 March 2015 / 22:37

    Så himla roligt! 🙂 Förstår inte riktigt vad det är du efterlyser på FB-sidan, är det något jag kvalar in för är jag väldigt intresserad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.