ANNONS:

Vårens fräscha denim

vrensdenim
Här är en bild jag lånade från Mytheresa’s nyhetsbrev. Tyckte den utstrålade så mycket fräschör. Snyggt stylade hår, perfekt hud, snygg makeup, denimblått och ljusbrun mocka.

Det får mig att tänka på min egen makeover. I helgen ska jag fräscha till mig; använda nya hudvårdsprodukter och härliga oljor, sova lite mer, göra hårinpackning, måla naglarna, peeling och body butter och så vidare. Dags att bli lite vårfräsch efter några veckors intensivt arbete.

Ha en fin fredag! 🙂

4 Comments

  1. 21 February 2015 / 10:04

    Så där ser jag gärna ut i vår.

  2. 23 February 2015 / 14:56

    Åh så snygga outfits ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.