ANNONS:

Såg Cirkeln på bio

n
En kopp cappuccino innan filmen.

Igår var det Sverigepremiär på biofilmen Cirkeln. Den är två timmar och tjugo minuter lång, och därför var jag helt säker på att jag skulle bli tvungen att gå och kissa minst två gånger, men den var så underhållande att jag inte ens tänkte på det. Det kändes inte ens lång. Samtidigt var den inte riktigt vad jag förväntade mig. Den handlade trots allt om gymnasieelever och jag etiketterar filmen som en ungdomsfilm. Vidare märktes det att de som gjort filmen inte var så insatta i magi. Det blev “det vanliga gamla köret” när magi skildras på film.

Vi kanske skulle ha sett Fifty Shades of Grey i alla fall. Skulle vilja se den för att kunna hänga med i diskussionerna som rör filmen. Nästa film blir nog Theory of Everything. Tycker den verkar bra och intressant.

Har du sett någon biofilm nyligen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.