ANNONS:

Jackan från Sheinside har kommit!

jackansheinside
I slutet av januari beställde jag från Sheinside och igår kom mitt paket med bland annat den här fina jackan som jag gav ca 300 kr för. Rekommendationerna är att gå upp en storlek, och det måste man absolut. Jag tog en i stl L och den är ungefär som mellan S och M.

Den här klänningen köpte jag också för strax över 100-lappen Fin!

Slutsats: Kvaliteten är inte värre än svenska budgetkedjor, men gå upp minst en storlek och förvänta dig några veckors leveranstid.

8 Comments

 1. 19 February 2015 / 16:50

  Nu är jag lite lat och inte tittar efter själv men eftersom du är expert på detta så…
  Är det en amerikansk sida? Tull och avgifter tillkommer?

  Fin blogg!!

 2. 19 February 2015 / 20:42

  Åh så snygg ! Älskar den stilen på jackor / kavajer 🙂

 3. 20 February 2015 / 20:36

  Rapportera gärna hur t ex klänningen blir efter en tvätt. Kläder som krymper flera storlekar eller blir snea efter en tvätt är det värsta jag vet. Men blir absolut sugen på en provbeställning själv nu.

  • 22 February 2015 / 11:23

   Det ska jag göra! Påminn mig gärna om några veckor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.