ANNONS:

Fettisdagen

semlafettis
Det är fettisdagen och då måste jag äta semlor. Det har bara blivit en än så länge. Hur många har du klämt? 😉

Resten av kvällen är mina planer att bara slappa och lägga mig tidigt för ovanlighetens skull. Egentligen borde jag lösa en uppgift till den Photoshop-kursen jag läser på distans men jag tror det är smartare att se till att vara pigg imorgon.

Egentligen gillar jag att sova länge, gärna nio timmar per natt, men jag snittar på under sex timmar för tillfället. Målet är sju timmar, för man kan ju inte sova bort all tid heller. Det vore ju trist.:)

Hur mycket brukar du sova?

10 Comments

 1. 17 February 2015 / 22:48

  Åh vad det är gott med semlor 🙂
  Det blev en för mig idag, det får räcka!

 2. 18 February 2015 / 00:32

  Ska me äta en semla på Semledan 🙂

 3. 18 February 2015 / 06:17

  Jag hann aldrig äta någon semla igår men det kanske blir en idag istäklet 🙂

 4. 18 February 2015 / 08:23

  Va kul att du tittat in på min blogg och att du lämnat en kommentar:) Din semla ser mycket god ut.

 5. 18 February 2015 / 22:17

  ohh vilken fin kaffekopp,var har du köpt den? tack för den fina bloggen du har o dela med oss som följer dig <3

  • 19 February 2015 / 15:55

   Jag fick fyra stycken när jag började prenumerera på en tidning. Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.