ANNONS:

God morgon!

bloggagenturen2

När jag skulle somna igår märkte jag att det fanns drivor med knäckebrödssmulor i sängen. Jag tror knappt att det finns något tristare och kantigare att sova på. Och sedan började en lapp från linnet att klia. Men till slut somnade jag och idag ser jag fram emot en ny, kul och varierande arbetsdag.

Två nyheter!
I menyn här till höger syns de senaste inläggen från Beautykey’s skönhetsblogg. Mode och skönhet är två ämnen som ligger nära varandra, och därför valde jag att se till att de senaste inläggen syns här också. Min blogg är min personliga blogg med mycket mode och shopping medan bloggen hos Beautykey är mer objektivt informerande om skönhet.

Den andra grejen är att jag håller på att starta Bloggagenturen.se som ser till att bloggare tjänar pengar och hjälper företag att rekrytera rätt bloggare och webbskribenter. Jag la ut sidan igår och startade olika sociala medie-kanaler – det ser väldigt lovande ut. Behovet finns. Det märker jag inte minst nu när jag själv ska hitta bra bloggare till Beautykey och kommande sajter inom vin/mat och fitness. Jag funderar på att gå ihop med en till så att vi minst är två som är drivande.

6 Comments

  1. 16 February 2015 / 12:26

    Kul med nya projekt!

  2. 16 February 2015 / 14:48

    Hej! Härligt! Jag kan börja blogga hos dig. Är utbildad inom skönhet- makeup, naglar, fransar. Skicka mig gärna ett mail så kan jag skriva en provtext. Hälsn. Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.