ANNONS:

Idag blir det mycket Vila

vila
Visst är rubriken fyndig? Älskar fyndiga rubriker. 🙂 Ingen rast eller vila, utan jag ska iväg till en Vila-butik för att kolla in dessa nya plagg. Det plagg jag saknar mest just nu är en svart kjol med vidd men annars tycker jag att den ljusa skinnkjolen ser intressant ut

När jag ändå ska iväg passar jag på att leta efter högskaftade gladiatorsandaler som blivit trendigt igen. Det är ju därför jag måste ha ett par. Skojar! 🙂 Egentligen har jag väntat på att de ska dyka upp i butikerna igen så att jag ska hitta ett par snygga.

P.S. Jag är lite jobbigt skojig idag märker jag. 🙂

2 Comments

  1. 15 February 2015 / 15:23

    Mörkblå kjolen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.