ANNONS:

Jag avskyr shaping-underkläder

shapingunderlader
Shapingstrumbyxor, -trosor, -linnen, ja alla underkläder som ska hålla in avskyr jag. Jag kan förstå grejen med att använda sådant vid riktigt tajta fodral men annars är det väl bekvämare att anpassa kläderna efter kroppen och det man själv trivs i, eller? Jag vägrar i alla fall att använda shaping-underkläder, utom just dessa strumpbyxor från H&M som är underbara. Såg att de reas just nu för 69 kr så jag klickade hem fem par.

Vad är då bra med dessa? Jo, de är heltäckande, i100 den, slimmar till lagom och skönt, är matta och framför allt – skär inte in på konstiga ställen. Vanliga strumpbyxor har för obekväm stel kant och andra shaping-strumpbyxor klämmer in midjan så att jag får valkar jag inte har annars. 😉

Kort sagt, ni måste testa dessa. Ta en storlek mindre än normalt så blir det perfekt, såvida ni inte har jättelånga ben. XS sitter som gjutet på mig.

Använder du shaping-underkläder?

P.S. Vill du veta hur Engla kan se så fräsch ut måste du surfa in på skönhetsbloggen hos BEAUTYKEY.se. Jag har gjort en liten intervju med henne.

4 Comments

  1. 10 February 2015 / 08:16

    Jag avskyr också sånt och föredrar att klä mig efter min kropp istället 🙂

  2. 10 February 2015 / 17:28

    håller så med här, gillar inte alls shaping undisar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.