ANNONS:

Fredagens outfit: Topp från Missoni och bruna stövlar från Vagabond

fredagsoutfitfredagsoutfit5// Topp M Missoni (reafyndat här – finns i svart också) // Jeans Reign Italia från Raglady // Stövlar Vagabond // Klocka Michael Michael Kors // Halsband Disney Couture // Armband KJL //

Barnen sover, sambon läser en ny bok och jag sitter med mitt gröna te framför datorn och väntar på att Holiday dipmix ska mogna till sig i kylen. Ska jobba i max 20 minuter, sedan blir det slapping framför TV:n. Jag brukar spela in bästa TV-serien, Law & Order: Special Victims Unit, så jag har något att se när jag inte vill spendera flera timmar framför en långfilm. Sambon höll på att förstöra serien för mig när han sa att det är “Alfs pappa” som är med i serien. Haha! Jag slog dock snabbt “Alfs pappa” ur hågen när jag kom in i handlingen. Har du någon favoritserie?

Jag tog lite butiksbilder idag med shoppingtips men de dyker nog inte upp förrän imorgon. Ha en fortsatt bra fredag!

6 Comments

 1. 7 February 2015 / 00:33

  Jätte snygg outfit!

 2. 7 February 2015 / 10:43

  Riktigt snyggt. Speciellt stövlarna. 🙂 Tror att jag har lite för korta ben för att bära upp dem, tyvärr. Annars hade jag slagit till.

  • 8 February 2015 / 15:49

   Tack! Jag har också korta ben men jag tycker inte de är så farliga. Tog en bild uppifrån så de ser kortare ät än de är. 🙂

 3. 8 February 2015 / 22:44

  Jättesnyggt.
  Mitt favoritprogram på fredagar är förutom Skavlan , en serie som heter Shetland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.