ANNONS:

Recension av Maria Nila Structure Repair Leave In Cream (fönlotion)

empo2
Nu har jag hunnit testa Maria Nila Structure Repair Leave In Cream några gånger och är väldigt nöjd med produkten.

Produkt: Maria Nila Structure Repair Leave In Cream.
Pris: 200 ml för 249 kr.
Inköpsställen: Direkt här hos Eleven.
Egenskaper: Fönlotion som skyddar mot värme men också reparerar håret och bevarar färgen.

Produkter i pumpflaska är det bästa. Det är lätt att dosera lagom mängd men det är också mer ekonomiskt eftersom det blir mindre spill. En pumpning blir perfekt för mitt hår. Jag gnider in den lätta krämen i händerna som om den vore en handkräm, sedan applicerar jag den i hela håret, dock utan att gnugga in produkten i hårbotten. På så sätt får jag ett jämnt lager i håret. Därefter fönar jag håret. Klart!

Den är faktiskt mycket bättre än min förra fönlotion från Redken som jag också tyckte om. Det märks att den här reparerar håret (kanske en kosmetisk effekt men jag struntar i vilket) och förhindrar frissighet utan att tynga ner eller göra håret fett. Jag kan varmt rekommendera den här produkten.

Mitt betyg blir fem av fem.
♥♥♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.