ANNONS:

Härlig helg med god biff och hemmagjorda semlor

biffochrodvin
Lördagens biff med gott bröd, bea, ruccola, plommontomater, rödlök och ett glas rödvin. Rödvinet var väldigt gott men jag har tyvärr redan glömt bort namnet.

fastlagsbullesemla
Pappa bjöd på semlor idag. Numera struntar jag i att köpa fastlagsbullar på konditori. Det ska vara pappas annars kan det vá. 🙂

Ja, som ni ser har min helg varit bra. Har inte hunnit blogga så mycket men det är bra med lite kortare bloggpauser ibland.

Så glad att jag la ut Beautykey på den rätta domänen i förra veckan, även om det är mycket som inte är klart än. Nu blir jag liksom tvungen att reda ut allt och se till att rätta till de värsta misstagen för att inte skämmas ihjäl. Haha! I helgen har jag lagt in över 10 000 produkter. Jag har lekt med taggar och skrivet en lång lista med saker som ska ändras eller förbättras. Inom ett par dagar släpper jag länken fri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.