ANNONS:

Nya hårprodukter från Exit – StylingSpray & VolumeMousse

exitmouusesparay
Jag har fått hem två nya produkter från Exit att testa och jag beräknar att kunna skriva en recension om kanske en till två veckor, men fråga gärna innan dess om du är särskilt nyfiken på dessa produkter.

Exit StylingSpray ska ge en stark, viktlös och flexibel stadga samt ett mjukt och naturligt resultat. Den ska jag testa efter föning för att binda småhår och få stylingen att hålla. Tänker också spraya på passéer i håret för att håretska behålla sin volym hela dagen.

Exit VolumeMousse är en stark, viktlös och utredande mousse enligt produktbeskrivningen och ska ge lyft och fyllighet med naturligt utseende.

Just naturligt gillar jag när det kommer till stylingprodukter. Det får inte heller kännas fett och otvättat efter använding. Jus tdärför använder jag aldrig någonsin produkter som Dust-It eller saltvattenspray. Jag står inte ut med den typen av produkter. Om jag ser till produktbeskrivningarna verkar de här två produkterna ovan på bilden vara något för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.