ANNONS:

Hade kunnat bli en snygg dagens outfit

findagensoutfit
// Tröja med paljetter Baum und Pferdgarten (reafyndat här) // Jeans Ètoile Isabel Marant (reafyndat här) // Mockaboots La Redoute // Väska Modalu // Klocka Michael Michael Kors // Giraffarmband KJL //

Jaha, detta hade kunnat bli en snygg fredagsoutfit men tyvärr var jeansen något för åtsittande i midjan, annars satt de helt perfekt för övrigt. Så himla typiskt!! Och att byta till en storlek större går inte heller, för just den storleken är slut. De är otroligt fina och finns att köpa här med 70% rabatt. Finns i blått också.

Ha en underbar fredagskväll! 🙂

2 Comments

  1. 24 January 2015 / 16:05

    Älskar byxorna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.