ANNONS:

Förra veckans styrketräning

traningsbyxor
Foto: Fina träningsbyxor från Happy Holly, 299 kr.

Här kommer en sammanställning av veckans träning. Anledning till detta är att få koll på hur mycket eller lite jag tränar, och vad jag tränar så det blir lättare att justera. Jag styrketränar och skippar alla cardiopass för jag tycker jag får upp flåset ändå vid uppvärmning och på grund av att jag kör superset utan vila mellan övningarna. Jag börjar alltid med 10 min uppvärmning på motionscykeln.

Måndag
Tisdag Styrka armar och axlar 40 min
Onsdag
Torsdag Styrka ben och axlar 40 min
Fredag
Lördag
Söndag Styrka ben och rygg 40 min

Hinner jag träna tre gånger per vecka är det en bra, normal vecka. Om jag ska få till ytterligare två träningspass, vilket var mitt mål förut, får jag offra tid från annat. Jag tycker det är lättare att få tid till träning på sommaren när det inte är så många andra rutiner som måste fungera. Just nu är det t.ex. svårt för mig att komma iväg på kvällarna då det är nattning och läxläsning.

När jag tittar på mitt träningsschema inser jag att jag inte tränar särskilt många timmar, men det är tillräckligt som underhållsträning. Jag funderar dock på att lägga till ytterligare 20 minuter per styrkepass för att kunna bygga på mer.

Roligast: Ben har jag kört mycket den senaste månaden och det börjar bli jätteskoj.Jag märker en tydlig skillnad. Benen har blivit superfasta och jag har fått ett bra och skyddande stöd runt knäna. Jag gillar också att träna triceps.
Tråkigast: Biceps. Detta var min favoritmuskel i början men jag har blivit svagare och då blir det tråkigt. Måste hitta nya roliga övningar.

Slutsats: Öka på 20 min per gång och köpa nytt protein Syntha-6 i smaken Strawberry Milkshake med 6 olika proteinkällor att ta efter träning.

Hur ser din träning ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.