Lördagstävling med Estrella chips i prispotten

EstrellaRiktigt
Jag tycker det är dags för en tävling och vilken vinst passar bättre en lördag än chips? Jag läste att Estrella tagit fram två nya chipssorter – riktigt tunna chips och riktigt grova chips. Fem av mina läsare kommer att få ett hem en av vardera sort för test. För att det ska bli en godkänd tävling måste ni prestera något. Jag funderade lite och kom då fram till att jag skulle behöva tips på vilka superbra foundations jag inte får missa att ha med när betaversionen av Beautykey.se lanseras.

Vinst: Fem vinnare får Estrellas nya chips.
Tävlingsuppgift: Skriv i en kommentar minst två foundations du gillar att använda, gärna med nyans/färg, och motivera med en mening varför. BB-krämer och liknande fungerar också bra.

Tävlingen avlutas på fredag den 23 januari.

Stort lycka till! 🙂

9 Comments

 1. 17 January 2015 / 13:07

  Clarins everlasting foundation är jättebra! Bra täckning, ser naturlig ut på huden (absolut inte kakig eller matt och dassig) och luktar jättegott av vattenmelon. Rekommenderas starkt!

  Finns här:
  http://www.kicks.se/clarins/everlasting-foundation-spf-15-p2194

  Nästa foundation jag gillar är Chanel Vitalumiere som är väldigt fuktgivande (jag är yttorr och kan däför inte ha en pudrig och torr foundation). Den går bra in i huden, ser absolut inte torr eller “grå” ut.

  Bild på Chanel Vitalumiere:
  http://www.makeupmole.com/wp-content/uploads/2009/11/Chanel_Vitalumiere.png

  Har verkligen letat länge efter en bra foundation (alltid varit på jakt efter den “perfekta” men ingen har uppfyllt mina krav. Dessa två är däremot perfektion och något jag köper igen då de tar slut.

  • 17 January 2015 / 13:13

   Spännande! Nu blev jag sugen att testa! 🙂 Vilka nyanser använder du?

   • 17 January 2015 / 17:01

    På Clarins-foundationen har jag nyans 105 Nude, men den är lite för ljus för mig. Nästa gång väljer jag 107 Beige. Men 105 hade kanske passat dig då jag tror du är lite ljusare i hyn än vad jag är 🙂 Bäst att prova nyans i butik och sen beställa online, Skincity har den.
    Chanel-foundationen har jag nyans 20 i, den köpte jag på Kicks så du kan prova nyans där.

    Gillar båda, men den från Clarins är snäppet billigare och bättre 🙂

    Sen har det även kommit en ny foundation från Clarins (True Radiance) som har fått jättebra betyg och som jag vill testa nästa gång. Kolla upp den också!

 2. 17 January 2015 / 16:21

  Åh vilken rolig tävling, jag är helt klart med 🙂 Har alltid tyckt att det varit svårt att hitta en bra foundation tills jag fick en sminkkurs i julklapp på Make Up Store där jag även fick välja ut ett par produkter som passade min hudtyp. Valde då en foundation som passar perfekt nu under vintern då den både är återfuktande och lite täckande som gör att ansiktet ser lite fräschare och mindre blekt ut. Älskar den!

  Make Up Store, Liquid Foundation: Vanilla
  http://www.makeupstore.se/sesv/products/base/liquid_foundation/vanilla

  Under sommaren brukar jag inte sminka mig särskilt mycket, men när jag väl gör det är det med en BB Cream från Garnier. Den döljer nämligen solbrända kinder, återfuktar huden och bäst av allt: innehåller solskyddsfaktor 15!

  Garnier BB Cream, Original
  http://www.garnier.co.uk/skin-care/beauty/garnier/b-b-cream-miracle-skin-perfector/bb-cream-light

  • 17 January 2015 / 18:50

   Mina tips är bare mineral mineralpuder foundation i original versionen, använder medium beige, är väldigt bra. Har känslig hud, men den mår toppen av denna. Lancome teint miracle flytande foundation, håller bra och ger lagom lyster. Två toppen foundations! Carolin

 3. 18 January 2015 / 00:44

  Min absoluta favorit foundation är chanel vitalumiere aqua, vilken jag tycker överträffar alla chanelfoundations då den ser ut som den egna huden bara mer perfekt 😉 och ändå täckande men känns inte som man har foundation. Tror jag har haft B20. Ibland använder jag glo minerals pressed base vilken är enklare än id att applicera och inte har det skimmret som id har det blir mer naturligt och den är den bästa foundationen jag provat i skonsamhet mot huden. Har färgen natural då jag varken drar mot kallt eller varmt i hudtonen. Dyra foundationen men jag tycker man kan satsa lite mer på basen. Annars som budget foundations gillar jag Wake me up foundation från rimmel samt alla bojouirs foundations samt deras CC cream, har även hört ryktet att bojouirs äger chanel eller om det är vice verca och de påminner mycket om varandra i känsla, konsistens etc. Brukar handla dessa då jag är utomlands för har inte sett bojouirs i Sverige.

 4. 18 January 2015 / 22:49

  Nr 1 är PALINA i NYANS PARIS som passar jättebra till min mycket känsliga hy och utan olja vilket är toppenbra.Om man har svårt finna en foundation som passar huden pga rödhet känslighet välj då denna.
  Även Mary k foundation gillar jag som är lite kraftigare till fest.
  Mvh Helene Ljungberg

 5. 19 January 2015 / 20:30

  Jag använder Lumenes CC cream, den ger sjukt bra fukt och täcker nästan tillräckligt för att jag ska vara nöjd. 😉 Väldigt naturlig och behaglig! Har den ljusaste nyansen light. Såg dessutom att betygen på Kicks hemsida var väldigt bra, så fler verkar hålla med mig om Lumenes storhet…
  http://www.kicks.se/lumene/cc-color-correcting-cream–p23500

  För mer täckning, men för att undvika att det blir alldeles för tjockt använder jag mineralfoundation som komplement till CC cremen. Har provat en del mineralfoundations, men tycker att Lily Lolos har både bäst täckning och ger mest naturligt resultat. Jag använder ändå rätt mycket foundation och den är dryg och det är lätt att hitta en passande nyans. På vintern använder jag “warm peach” och på sommaren “popcorn”. Beställer direkt från England för bästa pris! http://www.lilylolo.co.uk/sp+mineral-foundation-spf-15+001

 6. 22 January 2015 / 21:39

  Jag tycker om att använda La Roche-Posays Hydreane BB creme eftersom den är anpassad till torr och känslig hy som jag har. Tycker även att den är bra för att den innehåller spf 20 så att huden är skyddad mot UV-strålning. Brukar använda färgen light då jag är ganska ljus i hyn.

  En foundation som jag tycker om är Isadoras Light Touch natural radiant make-up i färgen nude. Den är lätt täckande och man ser inte så “sminkad” ut och ger ett matt resultat. Ett pluss för att den är oparfymerad så att vi med känslig hy tål den. Innehåller också spf 15 vilket är bra så att huden är skyddad i dagsljus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.