ANNONS:

Te Buddha Box

buddha te2
Jag har testat flera olika produkter inom hälsa och min senaste favorit är Buddha Box Te som jag lade i varukorgen i sista minuten innan beställning. Hade inte några jättestora förväntningar, för jag tänkte att te är ju te. Men det visade sig att jag fick något mer. Förutom att det är ekologiskt och har en tydligt handgjord prägel så är varje kombination av te noga utvalt för att t.ex. skapa harmoni eller balans. Alla tepåsar har alltså ett namn och en kort text med vad det innebär. För att ta ett exempel så finns det en tepåse som heter Inner Flow och det innehåller grönt te, minst och chili. Igår drack jag Mystery of Desire som innehåller Choco och Chili med texten Surrender to attraction. Jaja, vi får väl se. 😉 Hur som är det kul med nya, goda smaker som ett alterntiv till mitt gröna te jag brukar dricka varje kväll.

Jag ska beställa en box till och mandelsmöret som nästan är slut. Jag kommer att överge jordnötssmör och satsa på mandelsmör istället för det är himmelskt gott.

3 Comments

  1. 16 January 2015 / 14:58

    Ja, mandelsmör är verkligen supergott!

    • 16 January 2015 / 16:48

      Glömde skriva att jag blev väldigt nyfiken på att prova det teet:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.