ANNONS:

Har du hört talas om Eurolotto?

eurolotteri

Jag ska erkänna att jag aldrig har hört talas om Eurolotto – världens mest populära lotto med Eurojackpot. Har du hört talas om det?  Det är tydligen världens mest populära lotteri internationellt sett och jag tycker det är intressant med ett lotteri som sträcker sig utanför nationens gränser. Länder som är med är följande: Sverige, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Irland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Portugal, Schweiz och Luxemburg.

Vem som helst kan vara med och tävla till en kostnad på bara några tior och vinsten är otroliga över en miljard svenska kronor trots denna låga insats. De flesta har några kronor över så jag skulle vilja påstå att precis alla har råd att vara med i detta lotteri vilket är helt underbart.

Lottoraden består av fem så kallade huvudnummer och två tilläggsnummer. För att vinna måste alla tilläggsnummer överensstämma.

Om man är med i dragningen med många rader finns det alternativ som gör att det lättare går att hålla koll på alla rader för att se så att man vunnit. Direkt på sajten går det att fylla i sitt nummer på lotten och därigenom kan man snabbt och enkelt se om man vunnit.

Det är dragning två gånger per vecka men några få gånger per år är det superdragning och då finns det minst 100 miljoner euro i jackpot. Helt galet mycket pengar måste jag säga. Kan knappt tänka mig in i hur mycket det är. Kan du göra det?

Frågan är vad jag skulle gjort med så mycket pengar. En del måste helt klart gå till välgörenhet, jag hade också investerat i intressanta nya företag och startups och kanske köpt en röd sportig porsche? Eller något annat lyxigt. När det gäller välgörenhet hade jag velat satsa på att hjälpa grodor och paddor, men också hjälpa kvinnor i andra länder att kunna stå emot sina länders syn på kvinnor, men också att på något sätt kunna informera och förändra beteenden.

Vad hade du gjort om du vunnit så mycket?

lotto

2 Comments

  1. 21 January 2015 / 01:07

    Eurojackpot har dragning en gång i veckan, fredagar. Det är den vanliga lotto som har dragningar två gånger i veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.