ANNONS:

Vårfint hos Nelly

varfinthosnelly
// Klänning 1 Maison Scotch // Klänning 2 Maison Scotch // Rosa tröja Morris Lady //

Jag har kollat in Nellys rea, men jag börjar känna hur våren rycker i mig (trots att det ska bli arktiskt väder i nästa vecka) så jag gick över till vårmodet istället. Gillar verkligen klänningarna från Maison Scotch men också den härligt rosa tröjan från Morris Lady.Den hade varit fin till vita jeans.

Tips! Rabattkoden 10XTRA ger 10% rabatt på allt!

8 Comments

 1. 14 January 2015 / 09:40

  Fina saker!

 2. 14 January 2015 / 10:39

  Tyvärr brukar Nellys fina kläder vara alldeles för stora till mig 🙁
  Men…Fint har de!

 3. 14 January 2015 / 16:35

  nelly har så mycket fint 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.