Recept på squash- eller zucchinipasta

helgen1
Nu har jag äntligen testat zucchinipasta och det var hur gott som helst. Om du inte har gjort det innan kommer det enkla receptet här.

En stor zucchini (motsvarar ca 2 portioner) skärs i långa strimlor alternativt med hjälp av potatisskalare eller mandolin. Koka upp saltat vatten och låt koka i en minut för perfekt mjukhet med bibehållen krispighet. Blanda gärna med lite god olivolja. Klart! Vi åt vår zucchinipasta med köttfärssås och parmesan.

6 Comments

  1. 12 January 2015 / 16:01

    det såg gott ut! 🙂

  2. 12 January 2015 / 17:16

    Ser ganska gott ut, dock föredrar jag att göra pastan av morötter 😉

    SV: Det var den verkligen!

    • 12 January 2015 / 22:28

      Morötter ska jag testa nästa gång. 🙂 Jag funderar på sparris sen.

Leave a Reply to Käthe Nilsson Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.