ANNONS:

God morgon måndag!

helgen3
I helgen har jag haft på mig den här tröjan från Étoile Isabel Marant som matchar min ögonfärg ganska hyfsat. Tröjan är perfekt att dra på sig när man känner sig lite frusen. Den finns hos Wakakuu på rea om du är intresserad.

Jag hoppas att den här veckan blir lika effektiv som förra veckan, för då kan Replase Beauty’s betaversion lanseras som det är tänkt. Eftersom jag tycker det är stimulerande att ha olika projekt på gång samtidigt kombinerar jag veckan med bloggning och bokföring. Kanske kan bli ett lunchmöte också.

Ni får ha en helt underbar måndag! 🙂

5 Comments

 1. 12 January 2015 / 18:11

  Jättefin! Hur är den i storlek?

  • 12 January 2015 / 22:28

   Normal i storleken, jag valde M för jag vill ha den lite luftig.

 2. 12 January 2015 / 22:55

  Håller med om att den är jättefin! Du skriver den är normal i strl, jag undrar även om den är normal längdmässigt? (vissa tröjor är ju så korta så att man nästan måste ha ex ett linne under) Mvh Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.