ANNONS:

Moule marinière eller musslor om du föredrar det

musslor
Bara tre arbetsdagar den här veckan men har fått gjort hur mycket som helst. Ikväll har jag firat en effektiv arbetsvecka med musslor. Älskar att handla i fiskbilen, och förutom musslorna blev det färdig aioli. Musslor är enkel, god och nyttig mat med få ingredienser. Inga krusiduller! Jag brukar förbereda musslorna lite innan och ställa dem i kylen, sedan är det bara att snabbt koka upp dem och servera med ett glas vitt vin (om man vill) och bröd eller pommes frites! Mums! Nu blir det popcorn och film.

Äter du musslor?

2 Comments

  1. 10 January 2015 / 23:01

    Tänk att musslor har jag aldrig smakat…..Trevlig helg. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.