ANNONS:

Recension av Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

guldmask1

guldmask2
24K Gold Mask från Peter Thomas Roth har blivit väldigt hyllad. Låt mig börja med att rada upp alla fakta så att ni vet vad det är för typ av mask, vad den kostar o.s.v..

Produkt: Peter Thomas Roth 24K Gold Mask
Pris:785-795 kr
Inköpsställen: TheYouWay, Skincity, Hudoteket m. fl.
Egenskaper: Anti-age, vilket innebär att den plumpar upp (fyller upp linjer) och ger en lyfteffekt.
Extra finess: Lyxigt guldig färg och innehåller också riktigt guld.

Masken är väldigt dyr och jag köpte min med kraftig rabatt hos Skincity när de hade erbjudanden en dag i sin julkalender. Den känns extremt lyxig att använda i och med den guldiga färgen, men det känns samtidigt väldigt lurigt då det inte är guld jag ser, utan en metalloxid som ger färgen. Halten guld är väldigt låg och skulle inte synas om det inte vore för färgen. Det är nästan lite falsk marknadsföring. Jag applicerade ett tjockt lager av masken och lät den sitta i 10 minuter. Därefter är tanken att den ska sköljas av, men det gick inte. Jag kände mig som en gås. Jag fick torka bort den med papper och sedan skölja av det sista samtidigt som jag skrubbade. Håll nu i minnet att den är dyr, lurigt guldig och dessutom svår att få av. Jag kommer ihåg att jag tänkte att om den ger fina resultat kan det vara värt det. Efteråt känns huden ganska bra, men tyvärr lever inte effekten upp till de förväntningar jag fick av pris, guldighet och lovord. dessutom har den en lätt förmåga att täppa till porerna. Så tyvärr, med tanke på priset kan jag inte ge ett högt betyg. Den får två av fem möjliga poäng. Vilken tur att jag inte gav 800 kr för den!

Har du testat den? Vad tyckte du?

11 Comments

 1. 7 January 2015 / 13:34

  Den har jag tänkt köpa men nu fick jag mig en funderare. Tack för att du skrev om denna produkt 🙂 Kram

 2. 7 January 2015 / 14:03

  Bra recension!
  Jag tycker att de flesta produkter från Roth är “över hypade”
  Den enda som jag gillar är “Firmx peeling gel”

 3. 7 January 2015 / 19:48

  Det låter lyxigt men lite väl dyrt tyckte jag…..känns bra att du inte tyckte den var värd priset. Är lättare att släppa då…..Kram Anette

 4. 7 January 2015 / 22:25

  Jag har förstått att guld är det nyaste… Jag försöker dock kämpa och klara mig utan i några år till pga priset!

 5. 7 January 2015 / 23:27

  Tack för en ärlig och bra recension! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.