ANNONS:

Dagens outfit: Trettondagsafton

tisdagoutfit2 tisdagoutfit1
Ikväll har vi firat Trettondagsafton med hälleflundra på menyn. Mycket, mycket trevligt och barnen lekte av sig rejält med nästkusinerna! Det var min tioåring som tog outfit-bilderna ikväll när vi kom hem. Retar mig lite på att jag inte fick tillfälle att ta bilderna när jag var nysminkad och oblank i fejset.

Jag har på mig klänningen från Club L jag köpte hos Nelly, strumpbyxor från H&M och skor från Deichmann. Klockan är den från Michael Michael Kors och armbandet från Kenneth J Lane. Kortfattat budgetplagg och- skor kombinerat med lite dyrare accessoarer.

På bordet anas min ljusstake jag fick i julklapp. Jag gillar änglar och är så glad för den här ljusstaken som kommer från Svenskt Tenn. Så fin!

6 Comments

 1. 6 January 2015 / 01:35

  Jättefin!

 2. 6 January 2015 / 17:05

  Ser jättefint ut.
  Det behöver ju inte vara dyrt för att vara fint – blir jättebra att kombinera också ju.

 3. 6 January 2015 / 20:29

  kan man hitta skorna på deichmans?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.