ANNONS:

Misslyckat reaköp

morrislady2 morrislady3
Under hela hösten har jag spanat in och trånat efter den här lilla jackan från Morris Lady. Jag har den också i ett offwhite vårtyg sedan förra hösten och har använt den jättemycket. Blev därför väldigt glad när jag såg att den här fanns på rea. Jag trodde den skulle vara khaki-färgad som det stod i beskrivningen, men den är tyvärr snarare grå med lite silvertråd. Inte alls den färgen jag hade tänkt mig. Attans, det blir att skicka tillbaka den igen. Men jag har ett lyckat reaköp att visa upp i ett annat inlägg.

5 Comments

 1. 5 January 2015 / 14:54

  jag tycker att den är fin

  • 6 January 2015 / 15:56

   Ja, jag med. men färgen var tyvärr inte fin på mig.

 2. Emilee
  12 March 2016 / 20:43

  Jag funderar på denna jacka. Det ser inte ut som kort model som andra Kennedy kavaj eller? Kom du ihåg vilket storlek har du beställt?! tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.