ANNONS:

Paulúns nya bok Fastfood för snabb middag

paulins1
Jag har fått testa ett nytt vin som Fredrik Paulún har lanserat och då skickade pr-byrån med boken Fastfood samtidigt. Vinet föll inte mig i smaken, men boken är riktigt bra. Inspirerande, går snabbt att laga, genomtänkta råvaror och gott. Problemet med många recept, och inte minst matkassar, är att det är för många ingredienser, för mycket hackande och inte tillräckligt intressanta råvaror. Jag vill ha fräsch, god och näringsrik mat som går snabbt att tillaga.
paulins2
Dagens lunch inspirerades av det här receptet med lätthalstrad salmalax och chili & vitlökswokad broccoli.
paulins3
Det verkar inte som om den lokala matbutiken har salmalax så det fick bli vanlig rå som ugnsbakades med salt, svartpeppar, vitlök, timjan och lite olja. Broccolin ugnsrostades med lite olja och salt. Slutligen ströddes rostade sesamfrön över. Skitgott!

Om du är intresserad av boken finns den här hos Adlibris för 204 kr >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.