Nytt år nya vanor

Jag har väl inget nyårslöfte direkt, snarare mål jag vill uppnå. Två saker har jag däremot börjat med från och med igår för det är alltid kul med förbättringar och lite nytt. Det ena är bannlysning av ost, kakor och choklad till vardags. Min hud är helt förstörd av allt decemberätande. Det andra är att jag vill läsa mer böcker så jag har börjat läsa The Secret idag. Sist av alla? 😉 Är inte jätteimponerad av boken än, då jag tycker det mest är utfyllnad av text, men jag har bara läst två kapitel än så länge så det kan kanske ändras.

Har du något nyårslöfte?

4 Comments

 1. 3 January 2015 / 10:38

  Den kan nog vara lite svår den boken om än väldigt hypad 😉
  Jag avstod från nyårslöfte i år då jag tyckte jag åstadkom en hel del under 2014 ändå 🙂
  God fortsättning!

  • 3 January 2015 / 18:14

   Jag tycker att hon vill få det att verka så magiskt, men jag ser det snarare som att “rätt” tankar gör att vi automatiskt agerar så att vi får det vi vill. Att det handlar om vårt eget beteende. God fortsättning. 🙂

   • 3 January 2015 / 22:28

    Det handlar om law of attraction och det är så magiskt du vill att det ska vara. Du attraherar det du fokuserar på, och så är det ju, oavsett vad du kallar det.
    Det finns massor av böcker som är bättre än The secret på detta men det om man inte är öppen för den typen av intryck blir det bara flummigt.
    Men en sak är säker; har man en gång läst The secret så dyker law of attraction upp överallt. Magiskt eller inte. 😉

    • 3 January 2015 / 22:37

     Själva idén bakom och att det funkar, vet jag. Det är väl mest att jag ser det på ett annat sätt. 😉 Men jag har lite av boken kvar så jag ska läsa klart den innan jag dömer ut den. Jag har dock fått upp ögonen för en ny grej, och det är att jag hade ett motto/ordspråk som säger att om jag har ett mål, når jag alltid minst halva målet. Men det har jag nu ändrat till: Om jag har ett mål når jag det exakta målet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.