ANNONS:

Gott Nytt År!

nyar2
Hoppas att ni hade en härlig nyår! Jag testade att göra västerbottenkrustader med löjrom vilket var både gott att äta till champagnen och lätt att göra/förbereda. Man smälter försiktigt lika mängd riven västerbottenost och creme fraiche i kastrull och fyller sedan små krustader som tidigare har penslats med smält smör. Sedan in i kylen några timmar. Vid servering toppar man bara med löjrom. Det ska jag definitivt göra om. Men just nu är jag mest sugen på havregrynsgröt, bakad potatis, fisk och syrliga sallader. Jag känner mig helt färdig med julmat, julmys och nyårsrätter. Nu är jag redo för 2015!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.