ANNONS:

Lille julafton!

julpynt
God Morgon på er! 🙂 Nu börjar det närma sig. Vi började med frukost på sängen men den avbröts abrupt när Hektor kom på att han smulor av knäckebröd i sängen gör ont. Chloé ser en Pippi-film, Hektor spelar på surfplattan och 10-åringen ligger och drar sig i sängen. Själv planerar jag att snabbt uppdatera bloggen med ett jättebra erbjudande från Skincity, dricka upp kaffet och fixa till mig.

Idag blir det födelsedagsfirande, griljering av skinka och så ska barnen få baka sista pepparkaksdegen. Jag är helt klar med julklappar och julbak. Är skitnöjd med min prestation, att jag hann. Nu ska jag enbart slappa (sanning med modifikation med tre barn ;)) och insupa julstämning. Senare i eftermiddag uppdaterar jag bloggen med nya reatips. Ha en underbar dag! 🙂

4 Comments

  1. 23 December 2014 / 11:33

    Vilka fina ljusstakar. Vi hade lilla julafton i lördags innan döttrarna åkte iväg med sin pappa till Tyskland. God Jul önksar jag dig och din familj. Kram Annika

    • 29 December 2014 / 22:52

      Tack detsamma, och god fortsättning/gott slut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.