Nytt på läpparna & nya glasögon

lips1
Jag öppnar en lucka i adventskalendern varje dag (den jag fick av Yves Rocher). En ny läppfavorit är Sexy Pulp Volume Gloss i färgen Corail nacré som enligt produktbeskrivningen har en ljusrosa nyans med koppar. Jag tycker dock att färgen är varmt aprikos. Gillar färgen skarpt, känns behagligt på läpparna och appliceringsspateln är väldigt bra och lätt att använda. Utan tvekan den bästa “spateln” jag använt. Man slinker liksom inte utanför läpparna vilket är lätt hänt med den vanliga varianten som är mer rundad.

lips2
Samma gloss på läpparna men med de nya bågarna från Efva Attling. De kommer att komplettera mina nuvarande från Smarteyes (se bilden ovan) perfekt!

P.S. Hårets utväxt är förfärligt, men lugn, i nästa vecka ska jag fixa mitt hår. 😉

14 Comments

 1. 12 December 2014 / 10:46

  Du passar väldigt bra i båda glasögonen!

 2. 12 December 2014 / 11:33

  Du är väldigt fin! Jag har också flera bågar för att variera med. Snyggt med pilotglasögon. Vad har Yves Rocher för policy gällande tex parabener? Läkemedelsverkets utredning om parabener visade att vissa parabener helt förbjuds och propyl-och butylparabener kommer de säkna halterna för. Skrev en sammanfattning av utredningen:
  http://sadnesstheory.wordpress.com/2014/07/08/nytt-om-parabener-och-halsan-parabens-and-our-health/

  Just läppstift och lipgloss känns extra viktigt då de lätt kommer in i kroppen. Har testat Estelle &thild och även Burts Bee lipgloss som har bra ingredienser (vad jag kan bedöma) och är väldigt bra.

  • 13 December 2014 / 13:11

   Tack! Kul med flera bågar faktiskt! 🙂 Yves Rocher har alltid satsat på vegetabiliska hudprodukter (sedan jag började köpa för 25 år sedan och jag vet att de idag har ekologiska odlingar. Så jag tror att de är noga med paraben-grejen också. Själv tycker jag att rädslan för parabener är överdriven och är mycket mer rädd för nya konserveringsmedel vi inte har så stor kunskap om.

   • 17 December 2014 / 10:59

    Bra tips, ska kolla det. Angående parabener så läser jag bara på sajter med källor och i mina inlägg så anger jag alltid källor. Som sagt det jag nämner ovan har ju EU utredningen visat så det är begränsningar som kommer att ske för propyl och butylparabener. Men metyl och ethylparabener är fortfarande OK.

    Ang nya konserveringsmedel: verkligen. Det finns så otroligt mycket i skönhetsprodukter som inte är testat eller saknas kunskap om. Därför använder jag så få som möjligt och hellre använder andra alternativ. Men mer om det hittar du i min blogg, tex #nopoo.

 3. 12 December 2014 / 15:57

  Snygga glasögon och snyggt gloss
  Gillar även ditt halsband vart är det köpt?
  Kram Linda

  • 13 December 2014 / 13:01

   Tackar! Jag köpte ett likandant hos Kyssjohanna (tror jag det var). Det kommer från Disney Couture, men sedan blev jag av med det. Som tur var erbjöd sig en läsare att jag kunde köpa hennes, så nu har jag det igen. 🙂

 4. 12 December 2014 / 17:38

  Snyggt!!! Gillar dina glasögon också.
  Ha en fin helg finis.
  Kram

  • 13 December 2014 / 13:00

   Tackar! Trevlig helg på dig med! 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.