ANNONS:

God morgon!

pyjamasvuxna
Det är lätt att tro att dessa två pyjamas är för mindre barn, men icke, de finns i vuxenstorlekar från stl 34 till 56. Enligt recensionerna är köparna väldigt nöjda och de rekommenderar att man går upp en storlek så de inte sitter tajt. Priset är 199 kr och de finns i tre olika färgställningar här.

En mysig julklapp till dig själv?

2 Comments

  1. 13 December 2014 / 09:36

    Jag har köpt de där overallerna någon tidigare säsong men passformen är tyvärr inte bra i mitt tycke. De är för korta i grenen på något sätt. Jag gick upp till L trots att jag är storlek small och ändå vill man absolut inte sträcka upp armarna för att då skär de in i grenen. Spelar väl ingen roll om man sover i den men jag gick upp och skulle laga frukost och kände mig väldigt obekväm när jag sträckte mig efter något uppe i köksskåpen 😀

    • 13 December 2014 / 13:00

      Tack för tipset! Då är det XL som gäller. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.