Dagens outfit med ett erkännande

dagensklader
// Stickad tröja Morris Lady // Scarf MQ // Byxor H&M // Boots Isabel Marant // Glasögon Smarteyes //

Jag måste erkänna en sak, jag tycker kläder och shopping i butik är urtrist just nu. Orkar inte gå in i alla butiker som tipsar om samma grejer – glittrigt och rött kombinerat med julklappstips som alltid mynnar ut i underkläder och mysplagg. Tack för att Internet uppfanns!

Jag har haft tre möten idag; ett vid Hansa, ett på Mobilia och ett på Emporia men orkade inte gå in i en butik och fotografera. Gjorde ett litet undantag, testade en topp på Zara som jag ska visa er sen.

Är ni redo för Luciafirande imorgon på skola och förskola? Jag har hittat det mesta. Alla luciakronor verkar dock slut på Clas ohlson, Åhléns m. fl. ställen men vi har två i tyg från Oskar & Ellen så vi står inte helt utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.