ANNONS:

God morgon!

somn2
Barnen har varsin kalender och jag har hela tre stycken – en från Yves Rocher med 24 “luckor”, en från SF Anytime med en ny film varje dag och en från McDonalds med en meny varje dag i sex dagar. Jag är med andra ord mer bortskämd än barnen. 😉

Ljuset på bilden kommer från Yves Rochers och har en ljuvlig doft av päron och karamell vilket jag tycker är en spännande kombination. Så spännande att jag funderar på att göra en efterrätt till nyår med temat päron och karamell. Har sådan lust att göra inkokta päron och tänker mig att krispig karamell eller någon form av karamellsås kan harmoniera fint.

Idag är sista dagen på marknadsföringskursen. Ser verkligen fram emot att lära mig mer!

2 Comments

  1. 8 December 2014 / 12:50

    Så mysigt med doftljus! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.