ANNONS:

På rätt kurs

kursidag
Jag har varit på utbildning hela dagen på Media Evolution. Kursen heter Marknadsföring för entreprenörer och den är riktigt givande. Den består av två dagar och det är Berghs School of Communication som håller i den. Till nästa vecka har vi en hemuppgift vi ska göra och då tänkte jag ta er till hjälp, men mer om det sen.

Tyvärr innebar dagens utbildning att jag missade en tretimmars föreläsning om hur man får investering till sin startup. Kända Malmöentreprenörer skulle berätta hur de praktiskt gick tillväga. Jag hoppas jag kommer att kunna hitta en film från föreläsningen på Bambuser eller liknande.

Dagens kurs är alltså anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen på hela dagen, men det tar jag igen ikväll. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.