ANNONS:

Fääärddig!

faardig
Vilken skillnad det blev att gå från blått till vitt. Har kommit på att jag inte gillar blå väggar. I vår lägenhet valde jag en mörkblå (!) tapet i kontorsrummet och när vi flyttade till vårt hus fanns en något ljusare blå tapet i sovrummet (se bilden). I mitt tonårsrum hade jag en ljusblå målad vägg, fast jag egentligen ville ha ljusrosa. Det blev ljusblått eftersom mamma tyckte att rummet annars skulle bli för rosa. Haha!

Blå väggar har med andra ord förföljt mig i hela mitt liv. Men nu är det slut med det. 😉

Någon färg du INTE vill ha på väggen?

4 Comments

 1. 20 November 2014 / 20:40

  Vilken energi du har!
  Hade också ljusblå tapet i mitt flickrum 🙂

  • 21 November 2014 / 09:25

   Nja, inte så mycket energi just nu. Lite seg. 😉

 2. 21 November 2014 / 13:29

  Härligt! Gult är en färg som jag verkligen inte klarar av.

  • 23 November 2014 / 21:27

   Kul att det kan vara så olika. Jag funderar på tt måla citrongult i köket. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.