ANNONS:

Gårdagens meny

fest1 fest2 fest3 fest4
Vi har kört ganska mycket catering de senaste åren, eller kompletterat med catering för att få tid att bjuda på middagar, men egentligen är det roligare att göra maten själv. Jag gillar ju mat! Igår blev det musslor och pommes frites till förrätt, till huvudrätt en klassisk helstekt oxfilé med hasselbackspotatis och så testade jag att göra en whiskysås på ett nytt sätt med en bas på grädde istället för creme fraiche. Gjorde den ganska pepprig och rundade av med honung.Till efterrätt portvinsparfait med mandelflarn. Mandelkakorna var magiskt krispiga och förföriska.

Just nu vill jag göra ganska klassiska rätter och tycker det är skoj att gå tillbaka och bläddra i tjugo år gamla kokböcker. Nu ska jag börja planera nästa meny! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.