ANNONS:

Använder du något kreditkort?

kreditkortlistan2
Själv har jag inget kreditkort, men betalkort hos SEB och Swedbank. Det ena kortet är för privata utlägg och det andra för mitt företag. När jag köper från någon webbshop föredrar jag att betala med Paypal eller faktura. Paypal tycker jag är smidigt eftersom jag då redan har kopplat ett kort dit, vilket gör betalningen enkel och snabb. Faktura gillar jag om jag känner att jag vill se varan först innan jag betalar. Faktura brukar dock kosta en liten summa per beställningen medan kortbetalning brukar vara gratis.

Två kreditkort som rekommenderas just nu är Remember Flex och Ica Bankkort Plus.

Remember Flex är ett betal- och kreditkort utan årsavgift och du får besked direkt när du ansöker. Du får också marknadens lägsta ränta på 9,74% samt upp till 56 räntefria dagar. Kreditgränsen är upp till 100 000 kr.

Ica Bankkort Plus är också ett kombinerat betal- och kreditkort som ger 1% bonus hos Ica och dessutom kostar det inget extra att använda kortet utomlands. Alltså perfekt för dig som reser mycket. Kreditgränsen är upp till 100 000 kr och du får upp till 60 räntefria dagar.

Om du behöver jämföra kreditkort rekommenderar jag Kreditkortlistan.se.

Vilket kreditkort föredrar du?

kreditkort
Detta inlägg är i samarbete med Kreditkortlistan.se.

2 Comments

  1. 10 November 2014 / 13:46

    Vi använder Sas Eurobonus Mastercard just för att även tjäna in flygpoäng. Väldigt bra system var därför vi började använda just detta kortet. Känns som man får lite extra även när man handlar på Ica 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.