Ögongympa och mat

rodbetor
I helgen inledde jag en alternativ behandlingsmetod, för att att se om det funkar, om ögongympa verkligen har någon effekt på synfel och skelning. Jag kompletterar gärna med alternativ till skolmedicinen som snarare fokuserar på att lindra symptom hellre än att se till helheten.

1. Mat är en del av grejen och jag kommer att satsa på mycket rödbetor och blåbär – helst varje dag. Bilden är från middagen i lördags. Jag äter gärna ugnsrostade rödbetor till kött och blåbär blandat med kesella. Ska kolla upp vilka fler råvaror som ska skydda ögonen. Tips gärna om du vet något.

2. Jag har börjat med ögongympa morgon och kväll. Jag blev fasligt trött i ögonmusklerna så någon effekt ger det absolut! Om inget annat ökar det blodgenomströmningen.

3. Jag kör akupressur en gång per dag. Jag har testat akupunktur vid en IVF-behandliing och under en förlossning men det hade ingen som helst effekt på mig. Men jag kör på ändå.

4. När jag sitter framför datorn tar jag paus varje timme för att fokusera på något objekt längre ifrån.

4 Comments

 1. 26 October 2014 / 19:11

  Wow vilken nice blogg du har 🙂

  Skulle va jättekul om du ville kika in i min internetshop Gniztra.com.

  Kanske ha en tävling ihop?

  Hör av dig!

  Kram Gniztra

 2. 26 October 2014 / 22:11

  Jag äter blåbär till frukost varje morgon efter min kusin som är sjuksköterska tipsade mig om att äta många blåbär för synens skull ☺️

  • 27 October 2014 / 09:26

   Det kommer att bli extra mycket blåbär! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.